top of page

POLÍTIQUES DE DOGGARDEN

Informació important

Sabem que el més important per a tu és la nostra honestedat, per això volem ser clars i transparents en mostrar-te les polítiques de la nostra empresa.

Continua llegint i si tens alguna pregunta, no dubtis a contactar-nos.

LA NOSTRA POLÍTICA D'ADMISSIÓ

El client: el nostre principal interès

A Doggarden, valorem i comprenem com són d'importants els nostres peluts. Per això, hem establert una política d'admissió de gossos per garantir una experiència positiva per a tots els nostres clients. A continuació, presentem les nostres directrius:

 1. Races i Mides Benvinguts: A Doggarden , donem la benvinguda a gossos de totes les races i mides. Creiem en la diversitat i celebrem la presència de gossos de tota mena.

 2. Comportament Respectuós: Per garantir la seguretat i comoditat de tots els nostres clients, és fonamental que els gossos visitants tinguin un comportament respectuós. Això inclou estar ben entrenats, socialitzats i ser amigables tant amb altres gossos com amb persones.

 3. Corretja i control: Tots els gossos han d'estar lligats amb una corretja en entrar i sortir de l'establiment. Aquesta mesura ajuda a mantenir un ambient segur i controlat per a tothom.

 4. Àrees disposades: Comptem amb àrees disposades per a gossos on podeu gaudir d'un entorn adaptat a les vostres necessitats. Això permet als nostres visitants canins socialitzar entre ells i gaudir en un ambient segur.

 5. Vacunació al Dia: Per raons de salut i seguretat, requerim que tots els gossos estiguin al dia amb les vacunes. La salut i el benestar de tots els nostres clients, són molt importants.

POLÍTICA DE DEVOLUCIÓ

Alguns petits passos

A Doggarden, ens esforcem per oferir productes i serveis de la més alta qualitat per satisfer les teves necessitats. Entenem que, de vegades, pots necessitar tornar un article o cancel·lar un servei. Aquí tens un resum de la nostra política de devolució per garantir una experiència positiva:

 • Termini de Devolució:

  • 15 dies per tornar productes.

  • Cancel·lacions de serveis s'han de fer amb almenys 24 hores d'antelació.

 • Condicions de Devolució:

  • Els productes han d'estar sense fer servir i amb l'empaquetatge original.

  • Cancel·lacions de serveis s'han de fer abans de la data programada.

 • Procés de Devolució:

  • Completa el formulari en línia al nostre lloc web de contacte o truqui'ns directament.

Gràcies per triar Doggarden! Som aquí per garantir que la teva experiència amb nosaltres sigui excel·lent. Si tens alguna pregunta, el nostre equip datenció al client està llest per ajudar-te.

POLÍTIQUES DE PAGAMENT 

Tots els serveis hauran de ser abonats un cop arribin a la guarderia menys els abonaments mensuals, acceptem pagaments en targeta o  efectiu. 

Els abonaments mensuals podran ser fraccionats en dos pagaments. 

pata doggarden guardería de perros

POLITICAS DE ABONO

Todos los abonos están destinados a ser utilizados durante el transcurso del mes actual. Esto significa que deben ser consumidos dentro del mismo período en el que se realizaron.

Este procedimiento se lleva a cabo con el propósito de evitar la necesidad de repetir el proceso de adaptación, lo cual puede resultar inconveniente para los animales. Además, esta práctica tiene como objetivo principal favorecer el bienestar y la comodidad de las mascotas durante su estancia en el establecimiento. Al minimizar la interrupción en su rutina y mantener la continuidad en su cuidado, se busca asegurar una experiencia más positiva y satisfactoria para los peludos, así como optimizar el uso del tiempo dedicado a su cuidado y atención en la guardería.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

La teva informació està segura amb nosaltres

Aquesta és la secció Política de privadesa. És un gran espai per informar els teus usuaris sobre l'ús, emmagatzematge i protecció de les dades personals. Inclou detalls sobre com utilitzes els serveis de banca de tercers per verificar el pagament o emmagatzemar les dades dels clients un cop s'hagin completat les compres.

La privadesa dels teus usuaris és summament important per al teu negoci, així que pren-te el temps per escriure una política precisa i detallada. Fes servir llenguatge senzill i directe per guanyar la seva confiança i assegurar-te que tornin al teu lloc web.

bottom of page