top of page

Perquè no et perdis res sobre com treballem. 

Happy Puppy

Quan necessito una guarderia?

Quan el teu pelut exigeix més temps del que les teves obligacions et permeten:

  • Horaris de treball

  • Esdeveniments puntuals

  • Quan la teva mascota ha de prendre medicació

  • Socialització i jocs

Aquí estem per ajudar-te! Amb un equip d'infermeres veterinàries, garantim que, ja sigui per una hora o fins a deu al dia!, en dies especials o rutinaris, el teu gos se sentirà com a casa.

Com funciona?

Supersenzill! Envia'ns un missatge, truca'ns o reserva en línia! Reservarem el dia per al teu pelut. Explica'ns tot sobre el teu amic pelut: les seves preferències, el seu menjar preferit i qualsevol cura especial que necessiti. Ens encarregarem d'acollir-lo amb els braços oberts i de cuidar-lo a lo gran. Passejos, jocs i diversió garantida fins que tornis a recollir-lo! La teva mascota t'ho agrairà!

Retrato divertido de Pitbull
Retrato de Pitbull

Què fem durant el dia? 

Tenim un munt d'activitats per realitzar durant el dia: jocs de socialització, d'olfacte, una mica d'ensinistrament bàsic, passejades pels parcs i fins i tot, si ho necessites, podem banyar-lo i deixar-lo com a nou. Organitzem jocs nous cada dia per assegurar-nos que la nostra guarderia mai no sigui un lloc avorrit. La diversió està garantida!

Hi ha algun requisit?

Tots els gossos vacunats i sociables són benvinguts a la nostra guarderia, ja siguin grans o petits. Si tens dubtes sobre els requisits, pots consultar els formularis al següent enllaç oa la pàgina de polítiques de l'escola bressol.

Perro
bottom of page